Personvernregler

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Mathisen Maskin AS.

Behandling av personopplysninger er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle våre kontraktsforpliktelser og tjene deg som kunde. Personopplysninger kan også brukes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.

Mathisen Maskin AS
Arne Mathisen
arne@amarin.no
91 59 41 51

Informasjon vi samler inn.
Informasjon blir registrert og lagret når du abonnerer på eller nyeste produkter og rabatter på https://mathisenmaskin.no, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post eller kontaktskjema, når du kjøper produkt. Vi lagrer alle detaljene du skrev inn på produktbestillingsstadiet:
Fornavn, etternavn, firmanavn, adresse, telefonnummer og e-post.

Vi bruker også tredjeparts tjenester.

Google analytics – brukes til trafikanalyse på nettsider. Siden besøkende IP-adresser og mønstre lagres.

Kommunikasjon via e-post og telefon – Eksempel, vi sender deg e-post relatert til bestillinger du har lagt inn. Vi bruker også e-post til markedsføring. Etter å ha sendt til avisene våre innimellom, mottar du de nyeste tilbudene til du avslutter abonnementet.

Du har rett til å få tilgang til informasjonen som registreres om deg. Hvis noen data er feil, eller du er uenig i at vi oppbevarer dataene dine, kan du be oss om å slette eller redigere dine personlige data.

Informasjonskapsler
Cookies – er små tekstfiler som er lagret på datamaskinen din. Vi bruker informasjonskapsler for å hjelpe deg med å huske informasjonen du har angitt ved å fylle ut skjemaene våre.

Når du besøker tjenestene våre, setter vi både midlertidige og permanente informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren, mens den kan ligge på datamaskinen din i opptil et år.

Mer informasjon om informasjonskapsler finner du: http: //www.aboutcookies.org/

Google analytics bruker informasjonskapsler for å analysere besøkendes trafikk.

Vi bruker annonsering via Facebooks plattform. Informasjonskapsler brukes slik at annonsering kan målrettes ut fra besøkende mønstre.

I samsvar med norsk lov har du automatisk avtalt at vi lagrer informasjonskapsler på datamaskinen din hvis du tillater dette gjennom innstillingene i nettleseren din.